Egy új, népszerű társasjátékot népszerűsítő termék, kulcstartók Balassagyarmati fekvenyomó kupa ajándékai, kulcstartó és hűtőmágnes Sakk versenyre készült kulcstartók Kulcstartók és jelvények a képen Tata város két féle kulcstartót is rendelt Beindult a szív alakú kulcstartó gyártása is Ezek a kulcstartók ráadásul sörnyitók is egyben

 

Kulcstartó kivitele , kulcstartó gyártás : Kulcstartógyártás 

 

1995-ben kezdtem el a kulcstartó gyártó tevékenységet, ami jól kiegészíti a jelvény gyártó munkát. A jelvényekhez viszonyítva ritkábban  érkezik megrendelés, ezért a kulcstartógyártó kapacitás nincs eléggé kihasználva. A mintákban láthatóaktól eltérő termékeket (pl.: fém, üveg, műanyag, fém fröccsöntött kulcstartó) másik kulcstartókészítő termékei között kell keresni.  A kulcstartó víztiszta plexi téglatest-; kör-; vagy csepp- alakú, tetszetős lánccal, kulcskarikával. A készítés során a kulcstartóba - mivel az két oldalas - kettő kép kerül, általában eltérő tartalommal.  Kész, már sokszorosított grafikával is dolgozom. Kérem, hogy ez esetben az A/4-es ívek (melyre több kulcstartó grafikája elfér), négy sarkában legyen egy-egy apró kereszt (passzent jel) rajzolva. Ilyenkor a kulcstartó-készítés árából kedvezményt tudok biztosítani, általában -28...-32 Ft-ot termékenként.

Lehetőség van álomszép nyomtatásra, 6 féle színű tintával fotópapírra ( C M Y K   LC LM ), vadonatúj  japán technológiával. 

A kulcstartót joggal nevezhetjük fényképes kulcstartónak is, mivel a grafika sokszorosítása fénykép minőségű. Ez egy vitathatatlan előny más, például  ötvös munkával kialakított, egyébként lényegesen drágább kulcstartókkal szemben.  Egyedi kulcstartó, mivel nem csak egy előre elkészített sablon alapján lehetséges a gyártása, hanem a megrendelőtől kapott bármilyen grafikával megvalósítható.   Lehetséges egy (illetve a két oldal miatt kettő) azonos háttérkép és kulcstartónként változó felirat (például név) megvalósítása is.

Áraim hűen tükrözik a termékeim kiváló minőségét.     Nekem írták   Gyakran ismételt kérdések.

 

Megjegyzés: A plexi kulcstartó kettő papírképet tartalmaz.   Hasznos képméret 35 mm kör, 24 x 36 mm, illetve 35 x 45 mm téglalap, az árak itt.   A kulcstartók tényleges külső mérete 40 mm kör, 31 x 43 mm illetve 44 x 54 mm téglalap. Megkezdtem a szív alakú kulcstartó gyártását is. A víztiszta plexi anyag sarkai lekerekítettek.  Egy különlegesség, a 44 mm-es méretben létező jelvény-típusú-kulcstartó, mely egyben sörnyitó is, ára itt.

Köszöntő oldalra FC Barcelona footbal csapat magyar sport Zenekarok énekes előadók Budapest Nyeremény játék jó megfigyelőknek videó felvételek jelvényekről