Sprint Futóklub utazásait megörökítő hűtőmágnesek, fotózta Lamatsch János. hűtőmágnesek készültek Steiner Lídia rajzaiból. Sprint tatabányai futó klub hűtőmágnesei, fotózta Lamatsch János. 58 mm-es hűtőmágnesek jobbról, Printosh Advertising Kft. munkája A hűtőmágnesek hátulja teljesen sima, a mágnes nem dudorodik ki.  Printosh Advertising Kft. munkája 58 mm-es hűtőmágnesek balról Az erős mágnesek miatt ilyen magas a torony Hűtőmágnes horoszkóp motívumokkal Sprint futó klub hűtőmágnesei, fotózta és összeállította  Lamatsch János. Egy kedves ifjú pár eljegyzési ajándék hűtőmágnesei Barca hűtőmágnesek Plexi hűtőmágnesek

Hűtőmágnes kivitele , hűtőmágnes gyártás : Hűtőmágnesgyártás 

 

2011-ben kezdtem el a hűtő mágnes gyártó tevékenységet, ami jól kiegészíti a jelvény és kulcstartó gyártó munkát. A jelvényekhez viszonyítva ritkábban érkezik megrendelés, ezért a hűtőmágnes gyártó kapacitás nincs eléggé kihasználva. A mintákban láthatóaktól eltérő termékeket (pl.: fém, kerámia, üveg, műanyag, fém, fröccsöntött hűtőmágnest) másik készítő termékei között kell keresni.  A hűtő mágnes lényegében egy jelvény, különbség csupán annyi, hogy tű helyett lapos, nagyon erősen mágneses hátsó résszel rendelkezik. A grafikai kivitelezés minden tekintetben egyezik a jelvény gyártásnál leírtakkal. A készítés során a hűtőmágnesre egy tetszetős, fotó minőségű kép és védő fólia kerül. A készítés közben a hűtőmágnesbe kerülő képekkel kapcsolatosan a jelvényeknél leírtak az irányadóak. 

 Lehetőség van álomszép nyomtatásra, 6 féle színű tintával fotópapírra ( C M Y K   LC LM ), vadonatúj japán technológiával.

A hűtőmágnest joggal nevezhetjük fényképes hűtőmágnesnek is, mivel a grafika sokszorosítása fénykép minőségű. Ez egy vitathatatlan előny más technológiákkal kialakított mágnesekkel szemben.  Gyakori elnevezése még a jelvény típusú hűtőmágnes is.  Gyakorlatilag az összes jelvény méret kivitelezhető hűtőmágnesként is. Ilyenkor a termék hátuljába tű helyett erős mágnes kerül beépítésre. Egyedi termék, mivel nem csak egy előre elkészített sablon alapján lehetséges a gyártás, hanem a megrendelőtől kapott bármilyen grafikával is megvalósítható.  Lehetséges egy azonos háttérkép elé példányonként változó felirat (például név) kivitelezése is.

Plexi hűtőmágnes három méretben rendelhető. Az ebbe elhelyezett grafika szintén fénykép minőségű, ugyan azokkal az eszközökkel készül, mint a jelvények és a kulcstartók.

 

Megjegyzés: A hűtőmágnes egy papírképet tartalmaz.  Lehetséges méretek:  25 mm; 32 mm; 37 mm; 44 mm;  58 mm; 75 mm; 46 x 65 mm álló ovális; 65 x 49 mm fekvő ovális; 25 x 70 mm álló tégla valamint 70 x 25 mm fekvő tégla. Az árak itt láthatóak.    Rendelhető egy különlegesség is, ami egyben hűtőmágnes és sörnyitó. Ennek mérete: 58 mm, és ára itt látható.  A hűtőmágnesek hátulja teljesen sima, a mágnes nem dudorodik ki a sík felületből.

Áraim hűen tükrözik a termékeim kiváló minőségét.   Nekem írták   Gyakran ismételt kérdések.

 

Köszöntő oldalra FC Barcelona footbal csapat magyar sport Zenekarok énekes előadók Budapest Nyeremény játék jó megfigyelőknek videó felvételek jelvényekről